عناب تازه و خشک هر دو بهسبب ارزش غذاییشان نزد چینیها اهمیت فراوانی دارند.
خواص عناب زیاده روی در خوردن عناب باعث کم شدن شهوت و غرایز جنسی میشود.
خواص عناب شربت عناب برای حصبه، درد سینه، سرفه و فشار خون مفید میباشد.
برگ خشک عناب جهت درمان زخمهای خورهای مفید است بدین صورت که گرد برگ درخت عناب را روی زخم بپاشید.
عُناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز مینامند. خراسان جنوبی قطب تولید عناب کشور ایران میباشد.
عناب موجب تقویت دستگاه گوارش میشود و کماشتهایی را برطرف میکند.
خواص عناب خشک بسیار است از جمله آرام بخش بوده و اضطراب را از بین میبرد، بیخوابی را درمان میکند، حافظه را تقویت کرده و همچنین برای کبد و کلیهها مفید است. در ادامه بیشتر درباره خواص عناب توضیح دادهایم.
بهداشت قاعدگی: ۷ روش و توصیه برای مراقبت های دوران قاعدگی
خاکستر درخت عناب و سرکه را به صورت ضماد میتوان روی جراحت مارگزیده گذاشت.
یکی از بهترین دمنوشهایی که میتوان با عناب درست کرد، دمنوش عناب و زرشک است که بهعنوان یک دمنوش بسیار پرطرفدار شناخته میشود.
سبک زندگیسلامت و پزشکیخواص هاتناسب اندامارزش غذاییپوست و مواطلاعات داروییدانستنی های بارداریگیاهخواریمعرفی فیلمدیالوگ های ماندگارمعرفی کتابچهره هاسرگرمیاشعار زیبامتن زیباسخنان بزرگانپیام تبریکتولدت مبارکمتن انگیزشیمتن عاشقانهترین هادانستنی هادانش و فن آوریدکوراسیون داخلی منزلعکس های جالب و دیدنیگل و گیاهانموضوع انشاآشپزیمتن عاشقانه نابمتن زیبا و دلنشینفال روزانه امروزفال قهوهفال تاروت اصلی
عناب، درمان طبیعی یبوست محسوب می شود؛ میوه عناب باعث بهبود حرکات روده شده و به عناب پلو پیشگیری و درمان یبوست مزمن کمک می کند.
عناب به خرمای قرمز و خرمای چینی هم معروف است. اگرچه خاستگاه این گیاه مشخص نیست، اما عدهای تصور میکنند که آسیای جنوبی، شبهجزیره کره و یا چین بوده است.
با این حال، مهم است که قبل از استفاده از عناب یا هر داروی گیاهی دیگر برای سرماخوردگی، با یک متخصص مراقبت های بهداشتی مشورت کنید، به خصوص اگر بیماری زمینه ای دارید یا دارو مصرف می کنید. برخی از خواص عناب که آن را برای سرماخوردگی مفید می کند عبارتند از: